The Code of Capital – Video of the book presentation at KU Leuven

At the invitation of Corporate Finance Lab, Professor Katharina Pistor (Columbia Law School) presented her book The Code of Capital: How the Law Creates Wealth and Inequality at the KU Leuven in Brussels on November the 4th 2019. You can find the video’s of the introduction by Professor Dirk Heremans, the lecture by Professor Katharina Pistor and Belgian responses by Professor Ludo Cornelis, Professor Koen Geens and Professor Joeri Vananroye on YouTube.

Introduction

Lecture

Belgian responses

Author: Jitte Akkermans

Jitte Akkermans heeft een master rechten van de Universiteit Antwerpen (2013) en een bachelor economische wetenschappen van de KU Leuven (2015). In zijn doctoraatsonderzoek aan de rechtenfaculteit van de KU Leuven maakt hij een rechtsvergelijkende analyse van constitutionele standaarden van het Bundesverfassungsgericht en het Hof van Justitie met betrekking tot de rechterlijke controle van insolventieprikkel-dempende mechanismes bij banken en overheden.

One thought on “The Code of Capital – Video of the book presentation at KU Leuven”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: